Mijn visie/Biografie

Mijn interesse naar hoe je lichaam reageert op je psyche is ontstaan op de dansacademie.
Hoe ver kun je gaan met je lichaam en in hoeverre kan je geest je daarbij ondersteunen of tegenwerken. Wat vertelt mijn lichaam me als hij pijn heeft en wat doe ik hiermee?
Mijn interesse naar het lichaam heb ik verder ontwikkeld door verder te gaan studeren.

Als holistisch masseur leerde ik het lichaam anatomisch en gevoelsmatig beter begrijpen en de kracht van haar signalen te erkennen.
Tijdens mijn studie traditionele Chinese kruiden leerde ik dat we een onderdeel zijn van de natuur en de natuur kunnen gebruiken voor ons eigen herstel en harmonie.

Tijdens mijn scriptieonderzoek in de jungle van Afrika ervoer ik de eenheid van lichaam en geest door het contact met de natuur. Mijn lichaam en geest volgden daar het ritme van de natuur. Ik voelde het gemak van het met de stroom meegaan.

Mensen hun lichaam weer laten voelen en ernaar te laten handelen is mijn grootste drijfveer als therapeut. Dit is de basis om vanuit je hart te kunnen leven. Denken en voelen in balans

Als je leeft vanuit je hart geniet je van de kleine momenten.
Als je leeft in je hart ervaar je rust.

Door middel van het geven en volgen van yogalessen en jaren lange oefening van meditatie, ademhaling en visualisaties hebben mijn behandelingen een eigen vorm gekregen.

Opleidingen
Holistisch masseur bij Holos, Medische basiskennis, Traditionele Chinese kruidengeneeskunde bij de Academie voor Chinese Geneeswijzen Qing-Bai, voedingsleer, stoelmassage bij Touch-Pro, cranio-sacraaltherapie, en energetisch werk.